VISAGIE

Visagie

Ben je zelf een kluns met de make up kwast? En worstel je altijd weer met het model van je wenkbrauwen en weet je nog niet precies waar die blusher hoort te zitten? Of wil je gewoon eens een andere look proberen omdat je elke dag eigenlijk hetzelfde doet met je make up?

Ons team voorziet je graag van een prachtige dag- of avond make up. Vanaf € 35 maken we het zo gek als je zelf wil en geven we je graag wat tips mee om ook thuis de look te creëren. Een groot assortiment aan prachtige eyeshadows, glitters, eyeliners en foundation toveren jou om tot een echte Beauty! Maar ook jou haar kan natuurlijk niet achter blijven.. heb je een feestje en heb je twee linkerhanden maar wil je toch va-va-voom voor de dag komen? Laat je adviseren door een van onze experts of laat je verrassen voor een feestelijke look.

Bruidsarrangementen

Wil je volledig klaargestoomd worden voor je grote dag? We helpen je bij de voorbereidingen door bijvoorbeeld je huid onder handen te nemen of je wenkbrauwen in model te shapen, maar ook je nagels en voeten in orde te maken. En op de dag zelf voorzien we je van een prachtige (natuurlijke) make up op locatie.

VISAGIE

Dag make-up

Vanaf 25,00 euro

25,00

Visagie met haarstijling

Vanaf 35,00 euro

35,00

Bruidsmake-up, inclusief proefmake-up (op locatie)

Vanaf 125,00 euro

125,00