MEET THE TEAM

KIM SCHIERBOOM

Wat 12 jaar geleden begon als een hobby, liep al snel uit op een fulltime baan en sinds 2012 ben ik eigenaresse van Beauty Heaven (voorheen Kim's Hairextensions). Mijn specialismen zijn natuurlijk ogende haarverlengingen plaatsen, wimperextensions. Inmiddels heb ik al meer dan 1200 vrouwen van hun droomhaar mogen voorzien, ben jij de volgende?

NATASHA HASSELT

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij Beauty Heaven en werk met het prachtige merk Thalgo. Graag kijk ik naar uw wensen en die van uw huid.We hebben een ruime keuze aan gezichtsbehandelingen zowel ontspannend als doelgericht bij huidproblemen. Ook kunt u uw huid echt een reset geven met een algenzuurpeeling.U zult stralen en uw huid is u dankbaar.Ik geef gezichtsbehandelingen,ontspanningsmassages en pedicurebehandelingen. Of het nu alleen even voor de wenkbrauwen of voeten is of een uitgebreide gezichtsbehandeling ,ik neem graag de tijd voor u. Gun uzelf die tijd. Liefs Natasha Hasselt

SHARON PASMAN

 De uiterlijke verzorging branche spreekt mij erg aan en ik oefen mijn werk dan ook met veel plezier uit! Ik ben voornamelijk gespecialiseerd als wimperstylist. Je kunt dan ook terecht bij mij voor een nieuwe set one by one, volume wimpers en de Elleebana Lash volume lift. Ook ben ik gecertificeerd in tanden bleken en ondersteun ik Kim op haarextensions gebied. Graag voorzie ik ook uw handen van een prachtige gellak.Gun uzelf tijd voor uzelf!

Tot snel bij Beauty Heaven!