MEET THE TEAM

KIM SCHIERBOOM

Wat 12 jaar geleden begon als een hobby, liep al snel uit op een fulltime baan en sinds 2012 ben ik mede-eigenaresse van Beauty Heaven (voorheen Kim's Hairextensions). Mijn specialismen zijn natuurlijk ogende haarverlengingen plaatsen, wimperextensions en spraytanning. Inmiddels heb ik al meer dan 1200 vrouwen van hun droomhaar mogen voorzien, ben jij de volgende?

NATASHA FEENSTRA

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij Beauty Heaven en werk met het prachtige merk Thalgo. Graag kijk ik naar uw wensen en die van uw huid. Bij een probleemhuid kunnen we samen tot een behandelplan komen die voor u werkt of u komt om de 6-8 weken om uzelf en uw huid lekker te laten verwennen door een ontspannende gezichtsbehandeling. U zult stralen en uw huid is u dankbaar. Of het nu alleen even voor de wenkbrauwen of voeten is of een uitgebreide gezichtsbehandeling ,ik neem graag de tijd voor u. Gun uzelf die tijd. Liefs Natasha Feenstra 

SHARON PASMAN

Hallo, mijn naam is Sharon. Ik ben nu zo'n 4 jaar werkzaam bij Beauty heaven. De uiterlijke verzorging branche spreekt mij erg aan en ik oefen mijn werk dan ook met veel plezier uit! Ik ben voornamelijk gespecialiseerd als wimperstylist. Je kunt dan ook terecht bij mij voor een nieuwe set one by one, volume wimpers en de Elleebana Lash volume lift. Ook ben ik gecertificeerd in tanden bleken en ondersteun ik Kim op hairextension gebied. Tot snel bij Beauty Heaven!

YARA LENTING

Mijn naam is Laura en ik werk sinds 2015 bij Beauty Heaven. Voor kunstnagels van acryl en gel of gellak kun je bij mij terecht. Een nette, verzorgde french manicure is geen probleem voor mij. Maar ook de meest uitlopende nailarts, glitters en handgeschilderde details vind ik geweldig om te doen. Elke klant is weer een nieuwe creatieve uitdaging! Naast deze behandelingen kan ik ook helpen bij probleem nagels, in al mijn jaren in het vak heb ik een hoop ervaring opgedaan. Denk hier bij aan ernstige nagelbijters of terugkerende scheur in de nagel. Ik help graag!